Et donem la benvinguda!

L’assemblea local de la CUP a Igualada és un espai de treball centrat en les qüestions municipals des d’una perspectiva de transformació social. Participant també d’altres qüestions d’abast nacional, apostem per generar un corrent crític amb les mancances de l’actual model de gestió municipal i en aportar alternatives basades en la justícia social, tot tractant de recollir i enfortir les mobilitzacions i demandes d’altres moviments i col·lectius transformadors de la ciutat i d’arreu del territori.

L’assemblea local és oberta a totes les persones que vulguin participar-hi, amb independència de si volen vincular-se a la CUP com organització o si només volen participar de les qüestions locals del municipi. Treballem a partir d’una assemblea quinzenal oberta que complementem amb uns grups de treball dividits per temàtiques o funcions amb una dedicació més regular.

Tant si vols venir a alguna assemblea com si tens res a comentar-nos, no dubtis en escriure’ns a igualada@cup.cat o en contactar-nos via Facebook o Twitter.

Anima’t a participar!