L’assemblea oberta serà dissabte 1 de desembre a les 11h al Casal del Passeig. Es presentaran i debatran la proposta de candidatura, els eixos de campanya i la forma d’organitzar-se

La CUP Igualada organitza una Assemblea Oberta aquest dissabte 1 de desembre de les 11h a les 13h del matí al Casal del Passeig (Passeig Verdaguer, 67) a la que convida a assistir a tota persona que vulgui participar-hi. Sota el lema “Bastim l’horitzó”, l’assemblea local de la CUP vol compartir les idees i el projecte en què treballen de cara les properes eleccions municipals, amb la intenció d’enriquir-lo gràcies a la participació ciutadana. L’objectiu dels cupaires en aquesta assemblea oberta és fer participar a la gent de la creació de l’eina que es proposen crear per als propers mesos i enfortir-la.

La CUP Igualada pretén configurar una nova candidatura que esdevingui una eina capaç de liderar l’alternativa política a la ciutat, en consonància amb el treball fet els darrers 3 anys. És en aquest sentit, i de cara a detectar un ventall ampli de necessitats i temàtiques a tractar, que aquest dissabte 1 de desembre els cupaires obren l’assemblea a tothom qui vulgui assistir-hi per tal de contribuir al debat tot debatent idees de cara a l’elaboració dels continguts programàtics i de la mateixa candidatura que haurà de guiar l’acció política, basada en un municipalisme al servei de les classes populars.

L’assemblea local de la CUP va decidir mesos enrere explorar diferents vies per presentar-se a les properes eleccions, un projecte que han treballat amb dues trobades municipalistes anteriors amb militants i simpatitzants del grup local. En aquest sentit, l’Assemblea Oberta està pensada per intercanviar opinions entre el grup impulsor i altres persones i col·lectius de la ciutat que vulguin contribuir a fer possible aquesta nova etapa i sumar més esforços i punts de vista.