Igualada acollirà, aquest dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del barri de Fàtima a les 10:30h, l’assemblea territorial oberta que s’emmarca dins del procés participatiu iniciat per la CUP arreu del territori. Aquestes assemblees són obertes a tota la població i tenen per objectiu traslladar els debats estratègics fora dels despatxos un any després dels fets de la tardor passada. L’Assemblea oberta d’Igualada comptarà amb la presència de Laia Estrada, membre del secretariat nacional de la CUP, i el diputat cupaire al Parlament de Catalunya Carles Riera.

En els debats, es parlaran temes com la verticalitat i opacitat en la presa de decisions per part dels partits de l’independentisme hegemònic, la renuncia a desobeir la legalitat espanyola per part de les institucions o la gestió neoliberal i empitjorament de les condicions de vida de les classes populars, així com aprofundir en l’anàlisi de l’octubre del 2017 i en tot allò que va fallar.

Davant del nou cicle polític marcat per la repressió i per la desorientació del govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, els membres del Secretariat Nacional i del Grup Parlamentari de la CUP-CC recorren el territori per tal d’abordar les línies estratègiques de la CUP en el context actual i escoltar la visió de la gent per donar-li una perspectiva transversal a aquest nou cicle polític que comença.

Per aquest motiu, la CUP convoca a tota la gent inquieta per la repressió i per la inacció del govern i dels partits, per compartir crítiques, idees i propostes per donar la volta a la situació, seguint l’esperit de l’1 d’octubre i de l’11 de setembre. En aquest sentit, la CUP convida a tota la ciutadania a participar de l’Assemblea oberta d’Igualada que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del barri de Fàtima a les 10:30h.