La diputada de la Candidatura d’Unitat Popular – Crida Constituent al Parlament de Catalunya, Eulàlia Reguant, serà divendres 8 de setembre al Casal Popular d’Igualada el Foment. L’acte, titulat “Parlem del Referèndum”, serà una xerrada entre la diputada al Parlament i el públic per tal de resoldre i esclarir els possibles dubtes sobre el referèndum de l’1O. L’acte de campanya l’organitza el Comitè de Defensa del Referèndum de l’Anoia (CDR), comitè en el que hi participen diferents organitzacions de l’esquerra independentista de la comarca.

La xerrada, que serà oberta a tothom que hi vulgui participar, està prevista per a les 19:30 de la tarda. Després d’una exposició i valoració de la diputada, aquesta respondrà a les possibles preguntes que puguin sorgir del públic en relació al referèndum de l’1O.