Feliciten l’entitat per la campanya “No és no” i per haver establert un protocol contra agressions sexistes
La CUP Igualada felicita la Coll@nada per haver situat la reivindicació feminista com a element central de la Festa Major d’Igualada. La campanya “No és no” ha estat un èxit, com demostren les més de 74.000 visites del vídeo promocional, i ha incorporat un element molt necessari, com és el protocol contra les agressions sexistes. L’esquerra independentista reivindica el paper de l’entitat com a motor de la millora de la festa en els darrers anys per apostar no només per activitats lúdiques sinó que també amb contingut polític.
Per una banda reclamen, a l’equip de govern municipal, que segueixi l’exemple i que s’impulsi una campanya de govern perquè el feminisme es faci present a tots els actes de la Festa Major. En aquesta línia, la CUP Igualada aplaudeix la iniciativa de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena amb la seva campanya de municipi lliure d’agressions sexistes.
Per altra banda, la CUP Igualada vol felicitar no només la Coll@nada sinó totes les entitats que fan possible la Festa Major. Els portadors d’imatgeria popular, les entitats de barraques, les colles de Diables… són moltes les entitats que fan possible la festa i, des de la CUP, es vol agrair l’esforç de centenars de persones per fer possible la millor Festa Major dels darrers anys.