Sota aquest lema, és el que l’Esquerra Independentista d’Igualada (Arran, Endavant i Cup ) amb col.laboració amb l’Espai pels Somnis, presenta els seus actes del 8 de març , dia de la dona treballadora, que tindran lloc a Igualada.

Els actes d’aquest any estan especialment centrats en reivindicar l’organització i autodefensa feminista. La visibilització al carrer de de l’opressió i explotació  del sistema capitalista i patriarcal cap a les dones i la nova construcció de les relacions personals per enfortir_nos davant d’aquestes situacions.

El primer dels actes tindrà lloc el mateix dia 8 de març a les 19h a la plaça de PIUS XII, on s’iniciarà la manifestació feminista.

El següent acte serà el dia 11 de març a l’Espai pels Somnis amb una xerradqa sobre  “Sororitat entre dones”, a càrrec de Carla Vall, activista feminista i membre de Dones Juristes.  Posteriorment hi haurà una Kafeta feminista a l’Espai.

El 18 març continuaran els actes a l’Espai pels somnis amb la presentació del llibret “Dona i Crisi”. I l’endemà es farà la pintada d’un mural feminista a les 10.30h al mateix Espai.

Finalment, conclouran els actes adreçat només a homes sobre la deconstrucció masculinista, a càrrec d’Aliats pel feminisme.

 

1